.

Voor je nieuwe bedombouw of boxspring geven de specialisten van Kooistra wonen & slapen jou graag persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je lekker ligt.

Bedden bij Kooistra wonen & slapen

Bedden kopen in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost

✔ Ruim assortiment bedden  ✔ 3 jaar productgarantie  ✔ Persoonlijk advies

Heb jij al een bed op het oog? Laat je adviseren door onze specialisten.

Het beste bed voor jou vind je bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld

Voordat je een nieuw bed aanschaft wil je zeker weten dat je de goede keuze maakt. De adviseurs van Kooistra wonen & slapen weten alles over bedden. Zij verdiepen zich in jouw slaapsituatie en nemen de tijd voor je. Ze vertellen je dan ook waar je precies op moet letten en welk soort bed het beste bij je past. Dat wordt dus al een stuk makkelijker kiezen. En weet je eenmaal of je voor een bedombouw of toch voor een boxspring gaat, dan vind je in ons ruime assortiment altijd een bed dat naadloos aansluit bij je interieur.

Verschil tussen een boxspring en een bed

Als we het hebben over een bed dan denk je misschien ook aan een boxspring. Toch zijn er verschillen tussen een bed en een boxspring. Zo gaat het bij een bed meestal om een bedombouw, die je zelf compleet maakt met een lattenbodem en matras. Een boxspring daarentegen is van zichzelf al een compleet slaapsysteem met meerdere comfortlagen. Maar wees gerust, die comfortlagen creëer je ook bij een bed. Bovendien neemt een bed minder ruimte in en ben je vaak ook nog voordeliger uit. Ervaar zelf het verschil en kom proefslapen in onze showroom.

1-persoonsbed of 2-persoonsbed kopen bij Kooistra wonen & slapen in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost

Bij Kooistra wonen & slapen profiteer je van het ruime assortiment bedden. Alle bedden zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kiest, naast het materiaal en de kleur, bijvoorbeeld ook de afmetingen van je bed. En natuurlijk spelen jouw lichaamslengte, je gezinssituatie en de ruimte in je slaapkamer daar een rol bij. Ben je op zoek naar een standaard 1-persoonsbed van 90 cm breed of een ruim 2-persoonsbed van 200 cm breed? Of iets daartussen? Hoe dan ook, jouw slaapcomfort begint bij de afmetingen van je bed.

Maak je bed compleet bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld

Met alleen een bedombouw kun je nog niet comfortabel slapen. Daarom adviseren wij je ook graag over bedbodems en matrassen. Zodat jij alles in één keer goed doet en je ook nog eens voordeel pakt met een voordelige totaalprijs bij Kooistra wonen & slapen. En omdat we ook voor de bedbodems en matrassen een uitgebreid assortiment hebben, stel jij bij ons gegarandeerd het perfecte slaapsysteem samen voor in jouw slaapkamer. Geheel in je eigen stijl omdat je zelf het materiaal, de kleur en het design kiest. En met dekbedden, kussens, beddengoed en nachtkastjes van Kooistra wonen & slapen maak jij je slaapkamer helemaal af.

Tips voor het kopen van een nieuw bed

Waar begin je als je een bed wilt kopen? Natuurlijk helpen wij je, maar uiteindelijk neem je zelf de beslissing. En dan is het wel zo fijn dat je zelf ook weet waar je op moet letten bij de aanschaf. Wij geven je graag tips. Zo is het altijd handig om je vooraf al te oriënteren op internet, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn op het gebied van slapen. Verder raden wij aan om je persoonlijke voorkeuren voor het type bed, de afmetingen en het matras goed op een rijtje te zetten.

De merken van Kooistra wonen & slapen

Bij Kooistra wonen & slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.