.

Over Kooistra wonen & slapen

Kooistra wonen & slapen in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

Kooistra Wonen & Slapen is in Friesland een bekend begrip in de woninginrichting. Dat komt natuurlijk doordat het bedrijf al 3 generaties bestaat, maar ook heeft Kooistra de service hoog in het vaandel staan. In ons historische pand beschikken wij over een showroom van ruim 3300 m². Hier laten wij u graag onze ruime collectie zien die niet alleen bestaat uit meubels, maar ook vloeren, raamdecoratie en slapen. Voor uw volledige wooninrichting bent u dus bij ons aan het juiste adres..

Betrokken advies

Onze medewerkers staan in alle situaties graag voor u klaar. Vakbekwame verkoopadviseurs staan u met raad en daad terzijde. Wij geven u graag advies bij de aankoop van uw product zodat u zeker weet dat het product bij u en uw interieur past. Ook beschikken wij over ons eigen bezorgservice en stoffeerder. 

Neem contact op met Kooistra wonen & slapen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!