.

Zitbanken

Bankstellen, hoekbanken en relaxbanken kopen bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld

✔ Ruim assortiment  ✔ Grote en kleine banken  ✔ Meer dan 100 opstellingen

Van klassieke zitbanken tot hippe hoekbanken

Je geeft je bankstel een prominente plek in je woonkamer. Behalve dat je graag zo lekker mogelijk zit, wil je ook dat je bank bij je interieur past. Hoe groot of klein je woonkamer ook is, de uitgebreide collectie banken van Kooistra wonen & slapen biedt ongetwijfeld uitkomst. We hebben banken in verschillende soorten en maten. In verschillende stijlen, materialen en kleuren. Klassiek of modern, landelijk of hip. Je kiest je favoriete bank. Twijfel je nog? Onze adviseurs helpen je.

Welk type zitbank past het beste bij jou?

Of je nu een huis vol visite hebt voor je verjaardag, in de relaxstand gaat na een dag hard werken of op een regenachtige zondag een film kijkt met je gezin. Je brengt genoeg tijd door op je bank. Om zowel jezelf, je gezin als je gasten te laten genieten van optimaal zitcomfort, kies je bij Kooistra wonen & slapen een bank op maat. Een bank die perfect past bij jouw woonsituatie.

We hebben zitbanken, hoekbanken en banken in een u-vorm. Loungebanken, banken met relaxsysteem en banken met een opbergsysteem. Onze banken geven je een steuntje in de rug als je dat nodig hebt of laten je lekker onderuitzakken als je daar aan toe bent.

Kleine en grote banken en ruime hoekbanken

Hoeveel mensen zitten er op jouw bank? Net als de looks van je bank, bepaal je ook zelf het formaat. Kooistra wonen & slapen heeft banken in alle denkbare afmetingen. In onze collectie vind je voor elke woonkamer wel een bank. Een compacte 2-zits bank voor in een kleine ruimte of als extra zitmogelijkheid, een riante 4-zits bank of hoekbank voor als je alle ruimte hebt. En ook alle tussenmaten behoren tot de mogelijkheden. Twijfel je tussen een 2 zits of een 3 zits bank, dan neem je toch gewoon één van onze 2,5 zits banken? Samen zorgen we ervoor dat je de ruimte in jouw woonkamer in ieder geval optimaal benut.

Ruime keuze in materialen en kleuren van zitbanken

Ga je voor het karakteristieke van een echt leren bank of toch voor het zachte van een stoffen bank? En past een grijze, rode of bruine bank beter bij jouw woonstijl of toch een gele, blauwe of oranje? Wat het ook wordt, jouw bank heeft een unieke uitstraling. Omdat je met het materiaal en de kleur de sfeer van je interieur bepaalt. Zo versterkt een cognac leren bank bijvoorbeeld jouw industriële stijl en straalt een blauwe bank vooral rust uit. De banken bij Kooistra wonen & slapen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen en kleuren. Van echt leer tot ribstof en van antraciet tot intens rood.

Bank kopen in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost ?

Onze merken

Bij Kooistra wonen & slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook