.

Ultiem slaapcomfort met M Line

Ik wil advies over M Line

M Line matrassen en bedbodems kopen in Dokkum, Burgum en Buitenpost

Stem alles van je M Line bed af op jouw wensen. Van matras en topper tot kussen en bedtextiel. Natuurlijk met een boxspring of bedbodem van M Line bij Kooistra wonen & slapen. Kom ze bij ons in Damwâld uitproberen.

M Line matrassen en toppers bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld

M Line matrassen en maximaal comfort gaan hand in hand. Slimme combinaties van pocketveren, schuim en gel bieden oplossingen voor iedereen. Bescherm je matrassen met één van de M Line Covers of kies voor een topper voor nog meer comfort. We adviseren je graag! De koffie staat klaar bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld.

Kussens en bedtextiel van M Line in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost

M Line heeft een gevarieerde kussencollectie met maar liefst zeven modellen. Deze kussens zijn volledig af te stellen op jouw voorkeuren. Zo is er voor iedereen een kussen dat hoofd en nek op de beste manier ondersteunt. Combineer dit met M Line bedtextiel van Kooistra wonen & slapen voor een prettige lichaamstemperatuur iedere nacht opnieuw.

M Line boxsprings en bedbodems

De boxsprings van M Line zijn verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren. Je kiest zelf voor een vlak of verstelbaar bed. De pocketveren en zoneverdeling zorgen voor maximaal comfort en goede ondersteuning van je lichaam. M Line verstelbare en vlakke bedbodems plaats je eenvoudig in ieder ledikant.

Hulp nodig bij het kiezen? Bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld helpen en adviseren we je graag!

M Line collectie bedden, boxspings en bedbodems bij Kooistra wonen & slapen

Bekijk en test de hele M Line collectie in onze showroom in Damwâld. We helpen je graag met het vinden van een heerlijke slaapbeleving met de juiste looks. 

slaapadvies

Kooistra wonen & slapen, jouw M Line specialist in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost .

Kooistra wonen & slapen is dé M Line specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment M Line matrassen, toppers, kussens, bedtextiel, boxsprings en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Damwâld naar de mogelijkheden bij jou thuis.

M Line bij Kooistra wonen & slapen in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost

Matrassen
Toppers
Kussens
Bedtextiel
Boxsprings
Bedbodems
Accessoires

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.