.

Tips om tot rust te komen op een mooie relaxbank

Blog

Tips om tot rust te komen op een mooie relaxbank

Er zijn ontzettend veel mooie relaxbanken waar je lekker op kunt ontspannen. Zo kun je even een stapje terug doen en een moment voor jezelf pakken om lekker te relaxen. Dat is ontzettend belangrijk, maar soms doen we dat iets te weinig. Je hebt net als een elektronisch apparaat energie nodig om volledig te functioneren. Door jezelf op te laden, krijg je nieuwe energie en kun je er weer helemaal tegenaan. Wat is nou een goede manier om te relaxen? We geven je graag een aantal rustgevende tips.

1. Doe een powernap

Een powernap is een kort slaapje, meestal van zo’n 20 minuten met veel goede impact. Hierna merk je verbetering in je:

  • ●        concentratie;
  • ●        humeur;
  • ●        productiviteit;
  • ●        energie.
  •  

Hiervoor hoef je niet per definitie naar bed. Een lekkere comfortabele stoel of een relaxbank kan prima dienst doen om even je ogen te sluiten. Wat dacht je van moderne relaxbank Teije? Gooi even de benen omhoog en sluit je ogen op deze verstelbare bank. Zo kun je er weer helemaal tegenaan. Denk eraan om een wekker te zetten, want voor je het weet ben je zo een paar uur verder.

Honck relaxbank Teije voetenbank uitgeklapt.png  Honck relaxbank Teije in woonkamer.png
Relaxbank Teije

2. Duik in je eigen bubbel

Geen behoefte aan slaap, maar wil je gewoon even heerlijk ontspannen en je terugtrekken in je eigen bubbel? Een kopje thee en een goed boek doen wonderen. Als je verdwijnt in je eigen wereld wil je daar geen kramp of stijve spieren aan overhouden. Zorg voor een ontspannen houding als je het boek openslaat. Hiervoor is het belangrijk dat je onderarm op de armleuning kan steunen, zodat je het boek niet op eigen kracht hoeft te tillen. De stijlvolle relaxbank Castle is een uitermate geschikte relaxbank om even in tot rust te komen. Deze is elektrisch verstelbaar en brengt je in de positie waarin jij wil zitten, relaxen of liggen.

 

3. Relaxbank op maat

Heb je een langer of korter postuur? Dat is geen enkel probleem. Bij de relax hoekbank Louise kies je uit drie soorten zitcomfort en twee zithoogtes. Wil je het zitcomfort nog meer op jouw lichaam aan kunnen passen? Kies dan voor een uitschuifbare zitting. Met een relaxfunctie kies je pas echt voor ultiem lekker zitten. Deze functie brengt de rug naar achter en het voetgedeelte omhoog. Om de relaxfunctie optimaal te benutten kun je ook nog een hoofdsteun toevoegen. Kom deze relaxbank gerust uitproberen in onze winkel en bekijk in welke kleuren en materialen deze verkrijgbaar is.

Honck relaxbank Louise voetenbank uitgeklapt.png  Honck relaxbank Louise in woonkamer.png
Relax hoekbank Louise

 

4. Avondje binge watchen op een comfortabele bioscoopbank

Breng jij het liefst de hele avond door op de bank met een goede serie of een film op Netflix?
Kruip dan met een bak chips of popcorn in relaxbank Nordic Cindy. Deze is ervoor gemaakt om helemaal tot rust te komen. Met een druk op de knop zet je deze elektrische bank in jouw favoriete Netflix positie!

Honck relaxbank Nordic Cindy voetenbank uitgeklapt.png  Honck relaxbank Nordic Cindy in woonkamer.png
Relaxbank Nordic Cindy

 

5. Pas de bank aan op jouw favoriete activiteiten

Om jouw favoriete activiteiten verantwoord te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je voor een bank kiest die hierop aansluit. Onze adviseurs in de winkel geven je graag advies op maat om ervoor te zorgen dat je op een comfortabele manier een boek leest, een powernap doet of juist ontspannen een film kan kijken. Doe je het allemaal graag? Bespreek jouw wensen in de winkel, zodat we de juiste bank hierop kunnen afstemmen.

Heb je meer advies nodig over lekker zitten in een relaxbank en doe je dat graag verantwoord? Wandel gerust eens bij ons binnen. Wij helpen je graag verder met een comfortabele relaxbank.