de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.

Informatie

Kooistra Wonen & Slapen is in Friesland een bekend begrip in de woninginrichting. Dat komt natuurlijk doordat het bedrijf al 3 generaties bestaat, maar ook heeft Kooistra de service hoog in het vaandel staan. In ons historische pand beschikken wij over een showroom van ruim 3300 m². Hier laten wij u graag onze ruime collectie zien die niet alleen bestaat uit meubels, maar ook vloeren, raamdecoratie en slapen. Voor uw volledige wooninrichting bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Personeel

Onze medewerkers staan in alle situaties graag voor u klaar. Vakbekwame verkoopadviseurs staan u met raad en daad terzijde. Wij geven u graag advies bij de aankoop van uw product zodat u zeker weet dat het product bij u en uw interieur past. Ook beschikken wij over ons eigen bezorgservice en stoffeerder. 

Reclame

Kooistra Wonen & Slapen maakt veel reclame om zijn naamsbekendheid te vergroten. Internet is hier een goed voorbeeld van.
Onlangs is onze huisstijl en naam aangepast, meer van deze tijd...
Van Kooistra Meubilering naar Kooistra Wonen & Slapen.

kooistra damwoude logo NU   Kooistra logo 2014

 

Contact

Kooistra Wonen en Slapen

Haadwei 57 (Hoofdweg 57)
9104 BC  Damwâld (Damwoude)

Telefoon: 0511-42 17 81
Fax: 0511-42 10 51
emailformulier

BTW: NL 0075.85.767.B01
Kvk. 01078292  

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uurqr adres km Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
en op afspraak!Graag ontvangen wij u in onze winkel, de koffie en thee staan voor u klaar.
Routebeschrijving: Kooistra Wonen en Slapen is heel gemakkelijk te bereiken.
Vanuit Leeuwarden volgt u Dokkum en bij de rotonde gaat u richting Damwoude. U bent dan al op de Hoofdweg.
Vanuit Drachten over de Centrale As kunt u de afslag Broeksterwoude/Damwoude nemen. Op de rotonde houdt u rechts aan naar Damwoude. Deze weg kunt u volgen tot Damwoude en u rijd zo tot onze winkel aan de rechterkant.

Flitsend Wonen

Kooistra bezoekt vele meubel beurzen in binnen- en buitenland. Ook zijn wij aangesloten bij Euretco de grootste inkoop combinatie van Nederland.
Al ruim 20 jaar zijn wij aangesloten bij FLITS. (onze huiscollectie)

Zestien grote, gerenommeerde wooninrichters verspreid over heel Nederland kopen regelmatig gezamenlijk hun meubelen in. Hun inkopers reizen hiervoor de hele wereld over en de aantrekkelijke prijzen die zij bij de meubelindustrie bedingen, vindt u terug in de 5 Flitsende voordeelfolders, die jaarlijks door Kooistra worden verspreid.

De groep bestaat inmiddels bijna 20 jaar en zolang bieden wij u dus al Flitsend meubelvoordeel! Een voordeel dat kan oplopen tot hoge percentages, terwijl de kwaliteit gegarandeerd blijft. Uiteraard worden de meubelen altijd keurig én gratis bij u thuis bezorgd. Dit in tegenstelling tot vele andere folderacties, waarbij u een extra vergoeding betaalt voor de bezorgkosten.Zeker niet te vergeten de ruime collectie bankstellen in leer, met stoffen bekleding en/of met hout afgewerkt. Wandmeubels, eetkamertafels en stoelen, slaapkamers, matrassen, vloerbedekking, gordijnen, binnen en buiten zonwering en nog veel meer.

60 jaar en meer

Stilzitten?
Pieter en Johan Kooistra weten niet wat het is. Sinds hun grootvader Pieter en zijn broer Tjalling het bedrijf zestig jaar geleden begonnen, is de blik continu op de toekomst gericht geweest. Het assortiment werd groter, de showroom werd veranderd en het pand werd aangepast. Zes decennia later maakt Kooistra Wonen en Slapen nog steeds een echt thuis van uw huis. Van meubels tot en met de slapen, u vindt er alles onder één dak.

Het familiebedrijf startte zestig jaar geleden in Dantumawoude met de broers Tjalling en Pieter aan het roer. De zoons van Pieter, Sietse en Hans, namen de zaak enkele jaren later over. Inmiddels heeft de derde generatie de leiding over het bedrijf: de zoons van Hans, Pieter en Johan, zorgen ervoor dat Kooistra Wonen en Slapen de volgende zestig jaar in kan. “Daarvoor hebben we onlangs de showrooms flink uitgebreid en van binnen helemaal gerestyled volgens de laatste trends. We hebben nu 3.300 vierkante meter ruimte tot onze beschikking”, zegt Pieter trots.
Vakmanschap
CBW1Klanten van Kooistra komen vooral graag binnen omdat het nog een echt familiebedrijf is. “We hechten veel waarde aan persoonlijk contact”, vertelt Johan. “Met de grote woonboulevards van tegenwoordig mis je dat nogal eens.
Wij nemen uitgebreid de tijd voor alle klanten en proberen een zo goed mogelijk advies te geven. Niet alleen over de aanschaf, maar ook over het onderhoud ervan.” Pieter vult hem aan: “De tijden zijn veranderd, maar het ouderwetse vakmanschap van de generaties voor ons houden we graag in ere. Met onze blik op de toekomst natuurlijk.”
In het karakteristieke pand van Kooistra Wonen en Slapen is een lift aanwezig, zodat ook echt iedereen de hele collectie kan bewonderen. “Met een lift in ons pand kunnen ook mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten op onze eerste verdieping komen, waar veel meubels staan, maar ook onze slaapafdeling is”, legt Pieter uit.

Sjoerd Bloem: vijfentwintig jaar in dienst
Zonder goede medewerkers red je het niet.
sb25 Dat weet ook de familie Kooistra als geen ander. Ze zijn daarom trots op hun medewerkers. Vooral op Sjoerd Bloem, die dit jaar maar liefst vijfentwintig jaar in dienst is. “De inzet van je personeel bepaalt de sterkte van je organisatie”, is het devies van Pieter en Johan Kooistra. “Zij hebben contact met de klant, zij zijnje visitekaartje. En we hebben ontzettend geluk dat wij over een team beschikken met een hoge mate van collegialiteit en ambitie. De meeste
mensen werken hier al jaren en kennen elkaar en het bedrijf dus door en door. Daardoor krijg je een hechte band die zich met veel enthousiasme vertaalt naar de klant.” Voor Sjoerd geldt dat zeker. “Hij is al vijfentwintig jaar bij ons in dienst als stoffeerder. In die tijd heeft hij duizenden meters tapijt gelegd, maar ook vinyl en PVC. Daarnaast is hij een kei in raambekleding.
We zijn ontzettend blij te kunnen beschikken over zo’n vakkundige specialist. Dat mag ook wel eens gezegd worden.”


Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo