de woninginrichter wit

Informatie

Kooistra Wonen & Slapen is in Friesland een bekend begrip in de woninginrichting. Dat komt natuurlijk doordat het bedrijf al 3 generaties bestaat, maar ook heeft Kooistra de service hoog in het vaandel staan. In ons historische pand beschikken wij over een showroom van ruim 3300 m². Hier laten wij u graag onze ruime collectie zien die niet alleen bestaat uit meubels, maar ook vloeren, raamdecoratie en slapen. Voor uw volledige wooninrichting bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Personeel

Onze medewerkers staan in alle situaties graag voor u klaar. Vakbekwame verkoopadviseurs staan u met raad en daad terzijde. Wij geven u graag advies bij de aankoop van uw product zodat u zeker weet dat het product bij u en uw interieur past. Ook beschikken wij over ons eigen bezorgservice en stoffeerder. 

Reclame

Kooistra Wonen & Slapen maakt veel reclame om zijn naamsbekendheid te vergroten. Internet is hier een goed voorbeeld van.
Onlangs is onze huisstijl en naam aangepast, meer van deze tijd...
Van Kooistra Meubilering naar Kooistra Wonen & Slapen.

kooistra damwoude logo NU   Kooistra logo 2014

 

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo