.

topkwaliteit gordijnen, inbetweens, raamdecoratie, tapijt, PVC- en vinylvloeren

Woninginrichting voor persoonlijk en op maat interieuradvies

Bekijk een greep uit onze collectie

Alles voor raam en vloer koop je bij Kooistra wonen & slapen in de regio Dokkum, Burgum en Buitenpost

Onze collectie biedt eindeloze mogelijkheden en variaties voor jouw interieur. Inbetweens, raamdecoratie en gordijnen, maar ook vloerkleden, tapijt en PVC- en vinylvloeren zijn te vinden bij Kooistra wonen & slapen in Damwâld. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en geven persoonlijk interieuradvies. Alles perfect voor jou op maat gemaakt en gemonteerd!

Gordijnen, inbetweens en binnenzonwering

Raamdecoratie is onmisbaar in een interieur. Inbetweens creëren privacy zonder te verduisteren. Wil je zonlicht en warmte buitenhouden? Kies dan voor binnenzonwering zoals plisse- of dupligordijnen. Of ga voor een zacht interieur met gordijnen. Ook kun je met raamdecoratie een bepaalde sfeer in huis creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoer industrieel met zwarte horizontale jaloezieën? 

Kijk bij Kooistra wonen & slapen  in Damwâld voor een kleur of dessin dat perfect aansluit op jouw interieur. 

PVC-, vinylvloeren, tapijt en vloerkleden

PVC- en vinylvloeren zijn populair vanwege de mooie uitstraling en de toegankelijke prijs. Zowel PVC als vinyl is geluiddempend en gemakkelijk schoon te houden. Of wil je graag in een handomdraai een andere sfeer neerzetten? Of een gezelligere zithoek creëren? Wij hebben een ruime collectie vloerkleden (op maat). 

Kooistra wonen & slapen in de regio Damwâld verrast jou graag met de verschillende mogelijkheden.

Persoonlijk advies voor jouw raamdecoratie en vloeren bij Kooistra wonen & slapen

Jouw interieur is pas echt compleet met mooie raamdecoratie en een fijne vloer. Van vitrage tot rolgordijnen en binnenzonwering tot horren. Van PVC en vinyl tot aan tapijt en vloerkleden. Het assortiment van Kooistra wonen & slapen biedt jou een ruime keuze.

Samen met onze adviseurs ontdek je welke gordijnen of vloer het beste passen bij jouw stijl en interieur. We geven graag uitgebreid en persoonlijk advies in onze winkel en laten daarbij graag ons uitgebreide stalenmateriaal zien. Op onze website vind je een greep uit onze collecties.

We zien je graag terug in onze winkel waar we aan de hand van ons uitgebreide stalenmateriaal jou persoonlijk advies kunnen geven. Kom de stalen bekijken en voelen en laat je adviseren over alle mogelijkheden. We nemen het graag uit handen. Op afspraak kunnen wij natuurlijk ook bij jou thuis langs komen! Keuze gemaakt? Wij meten en leggen alles perfect op maat. Zo heb jij er geen omkijken meer naar!

Kooistra wonen & slapen in Damwâld neemt jou alles uit handen op het gebied van:

- Gordijnen
- Inbetweens
- Binnenzonwering
- PVC-vloeren
- Vinylvloeren
- Tapijt
- Vloerkleden

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook