.

HONCK MEUBELEN

Honck inspireert, stimuleert, geeft energie en toont de mooie dingen in het leven.

je echt thuis voelen

Hoe ziet jouw ideale bank, stoel of eetkamertafel eruit? Wat jij ook belangrijk vindt als het gaat om woonkamermeubelen, je creëert er je je eigen thuisgevoel mee. Zeker als je meubelen uit de Honck-collectie in je woonkamer zet. Onze meubelen zijn niet alleen eyecatchers in je interieur, ze zijn duurzaam, comfortabel en ook nog eens erg gemakkelijk. Alle elementen voor jouw thuisgevoel komen samen in de Honck-collectie. 

Een greep uit onze Honck collectie

stijlvolle hoekbanken

Laat je positief verrassen door de hoekbanken van Honck. Zo is onze hoekbank Femy een voorbeeld van puur vakmanschap. De licht afgeronde armleuningen en de fraai gestikte naden van Femy zorgen voor het stijlvolle karakter. Ga jij voor een leren of stoffen uitvoering? In antraciet of turquoise? In onze showroom ontdek je zelf alle mogelijkheden van Femy. En van alle andere hoekbanken van Honck.

vol energie weer door

Ben jij dol op relaxen?  En zou je tussen alle activiteiten van de dag door, wel even een moment van rust willen pakken? Dan is deze bank met relaxfunctie echt iets voor jou. Verrassend functioneel, maar wel met oog voor mooie vormgeving.

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook