.

AGS Matras Jasmijn pocketvering met Low Back Support in Damwâld

Matras Jasmijn uit de Grandeurcollectie is een topmatras. Een pocketvering met een laag van Ocean Blue Latex. Comfortabel.
Vanaf € 539,00
Afspraak maken
Matras Jasmijn is een van onze topmatrassen en is afkomstig uit de Grandeur matrassencollectie. Deze hele collectie staat voor duurzaamheid en is gemaakt uit hoogwaardig materiaal.

De kern van matras Jasmijn bestaat uit een pocketvering met extra ondersteuning in de onderrug. Deze kern zorgt voor een zeer goede luchtcirculatie.

De Ocean Blue Latex® onderlaag versterkt ook nog eens de ondersteunende functie van de kern. Door de afdeklaag voelt de matras soepel aan en voegt zich zonder problemen naar de vormen van het lichaam.
Met de 7 zones voor de schouder, heup en taille, geeft dit aan matras Jasmijn een uiterst prettig ligcomfort. De schouder- en heupzone zijn iets zachter terwijl het middendeel weer wat steviger is en zo de wervelkolom goed ondersteunt.

Net als de kern van matras Jasmijn draagt de tijk met speciale ventilatieband extra bij aan de goede luchtcirculatie. Dit matras is uitstekend te combineren met elk type bedbodems, zoals bij onze boxspring Grandeur of bij een spiraal- of lattenbodem. Dit matras matras is in twee stevigheden verkrijgbaar en heeft een levenscuur van 8 tot 10 jaar.

Dit matras uitproberen? Je bent welkom bij een van de dealers van Altijd Goed Slapen.
Meer informatie
EAN 9900030658909
Collectie Altijd goed slapen
Merk AGS