de woninginrichter wit
Beste klant,

Het coronavirus grijpt om zich heen en raakt ons allemaal.
Onze winkel blijft gewoon open zolang dit niet door de overheid wordt verboden. Wij volgen uiteraard ook de richtlijnen van het RIVM.
U kunt er op aan dat wij regelmatig onze handen wassen en alles wat met de hand wordt aangeraakt (denk aan deurknoppen, pinautomaat enz.) wordt meerdere keren per dag ontsmet.
Wij vragen u dan ook als u niet fit bent of verkouden om dan uw bezoek aan ons uit te stellen.
Hopelijk kunnen we zo met z’n allen proberen het virus niet verder te verspreiden.
Iedereen veel sterkte gewenst in deze bijzondere en ongewone omstandigheden.

Het team van Kooistra wonen & slapen Damwâld.
Slow Motion 3/4

Slow Motion 3/4

De Slow Motion 3 en 4 matrassen hebben als basis een opencellig stevig HR-schuim en de unieke Clima Supportlaag zorgt voor optimale ventilatie. Er zitten insnijdingen in de toplaag, die per zone verschillend zijn. De hoogwaardige varianten visco-elastisch schuim in de nieuwe toplaag creëren een voortreffelijke drukverdeling. Door het gebruik van verschillende hardheden en verschillen in de dichtheid van het schuim is het onderscheid tussen zacht en hard goed waarneembaar. De Slow Motion 3 beschikt over een softe toplaag die zachter is dan de toplaag van de Slow Motion 4. De dikte van dit matras is 22 cm.

info34


Slow Motion HYBRID 5/6

Slow Motion HYBRID 5/6

De Slow Motion 5 en 6 HYBRID matrassen zijn opgebouwd uit een basislaag van pocketveren met daarop een laag HR-schuim. De combinatie van deze twee elementen zorgen er voor dat u gemakkelijk omdraait en voldoende steun krijgt. De bovenste laag bestaat uit een innovatief visco-elastisch schuim dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam. De Slow Motion 5 beschikt over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering, terwijl de Slow Motion 6 beschikt over een firm toplaag en een stevie pocketvering. De Slow Motion 5 is daarom zachter dan de Slow Motion 6. De dikte van dit matras is 26 cm.

info56


Slow Motion HYBRID Premium 7/8

Slow Motion HYBRID Premium 7/8

In de Slow Motion 7 en 8 HYBRID Premium matrassen zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De basis van het matras bestaat uit een 7-zones pocketvering zodat uw lichaam op de juiste plaatsen kan worden ondersteund. De schuimbollen zorgen ervoor dat u een optimale mobilieit ervaart tijdens uw slaap. De bovenste laag bestaat uit innovatief visco-elastisch schuim dat zich exact vormt naar uw lichaam. De Slow Motion 7 beschikt over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering terwijl de Slow Motion 8 beschikt over een firm toplaag en een stevige pocketvering. De Slow Motion 7 is daarom zachter dan de Slow Motion 8. De dikte van het matras is 26 cm.

info78

Openingstijden

Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag koopavond 19.00 - 21.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.00 uur
En 's avonds eventueel op afspraak!

Contact

Haadwei 57 (Hoofdweg)
9104 BC Damwâld (Damwoude)
Telefoon: 0511 - 421 781
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het emailformulier in

Connect: social twitter box blue 16   Youtube facebook logo